Post by sickpalatalo on Mar 5, 2022 15:15:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ רמת נעילה ▞▞▞
▞▞▞ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Pustolovske igre ypam
ממש אהבתי את המשחק הזה! יש לו התחלה חזקה מאוד והוא ממשיך להיות מעניין לאורך כל המשחק. אני אוהב במיוחד דמויות; ברור כמה עבודה הושקעה באישיות, בסיפורי הרקע ובעיצוב שלהם! בעיה קטנה אחת שיש לי היא שנראה שחלק מהמשפטים מתורגמים בצורה מוזרה, אבל זה דבר שקצת רמזים בהקשר לא יכולים לתקן. בסך הכל, אוהב את המשחק הזה ואני בהחלט יציע אותו לאחרים.
כל כך אהבתי את האפליקציה הזו. לא רק שהיו לו כמה רגעים מפחידים באמת, אלא שהערצתי לחלוטין את הדמויות ואת קו העלילה. הדבר היחיד שלא אהבתי בו הוא שזה יכול להיות קצת צפוי לפעמים. אני יכול לומר בכנות שזה אחד המשחקים האהובים עלי ששיחקתי עד כה. ❤️
תקוע על מסך הלוגו ( ̄. ̄). אנא עזור
שיחקתי בכל המשחקים המתורגמים לאנגלית ואני חייב לומר שהמשחק הזה הוא הטוב מכולם, ההתחלה של המשחק הייתה מאוד מפחידה ונהניתי ממנו. למרות שבהמשך זה נכנס פחות מפחיד ויותר לתוך כל הסיפור של מועדון הפורום, שלא היה אכפת לי יותר מדי אבל עדיין התאכזבתי מכך שזה לא היה מפחיד פרסומי בתור הפרק הראשון (אתם עדיין עושים משחקים ותכינו תרגומים עבורם?)
אני לא יכול לעבור את ה-18 אחוז, לקחתי פעם אפשרות סיום גרוע ועכשיו האפשרות השנייה מפנה אותי כל הזמן למסך הכותרת. לא יכול להתקדם לא משנה מה אני מנסה, אני די מאוכזב
המשחק הזה הוא באגי. יש הרבה הקפאות בעת גלילה למעלה בדיאלוג. אני משתמש ב- Samsung Galaxy S9+. עריכה: אה, בסדר. אם כי אני יודע למה, אבל ה-WebView שלי מושבת ואין לי אפשרות להפעיל אותו.
אם צפית בהרבה אנימות תמצא שזה קלישאתי וקצת משעמם. זה גם לא ממש מפחיד. אבל למי שלא בעניין של אנימה, זה יהיה משעשע.
Merge Battle Car: Idle Clicker Diverse rle
זה משחק ששווה 5 כוכבים אבל יום אחד ראיתי שכל ההתקדמות הקודמת שלי אבדה?? איכשהו לא הצלחתי לשחזר את זה, הייתי בפרק האחרון אבל למרבה הצער, אני לא חושב שאשחק בכל הרמות שכבר שיחקתי אתה יודע אז אני לעולם לא אדע מה קורה בפרק האחרון o(╥﹏╥) o
Never Looked Better Contemporary Artists Respond to the ...
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] הרפתקאות ovec
אפילו לא פתחתי את הטלפון שלי לא יכול להריץ את המשחק הזה בדגם הזה
למה אני לא יכול לשחק את המשחק .. אפילו אני מקיש הרבה פעמים אבל אני לא יכול לשחק את המשחק
אני אוהב משחקי אימה, ורומן ויזואלי עם מספר קצוות רעים ונושא סיפור אימה/רוח רפאים היה ממצא נהדר. היכולת לשחק את המשחק הראשי בחינם עם פרסומות רק כדי לשחק מחדש במהירות בחירה רעה הייתה גם יתרון. ניסיתי לרכוש את הסיפור הנוסף אבל זה נכשל ולא הראה כמה זה יהיה אז ויתרתי. ^^; הנקודות החלשות ביותר הן התרגום והקצב. התרגום לאנגלית נוקשה מאוד ולפעמים נקרא בצורה מביכה. היה עושה טוב למישהו לשכתב את התרגום הבסיסי כדי לזרום טוב יותר באנגלית. סגנון האמנות נחמד, אם כי האנטומיה קצת מבולבלת לפעמים. הצבעים השטוחים עם הצללה מינימלית עד ללא סובלים מעט מכיוון שהלינאארט לפעמים אינו עקבי ואינו משמש כדי להעביר משקל וכו' ככל שיכול לעזור עם חוסר ההצללה. בסך הכל זה משחק קטן ומעולה ממה שנראה כאולפן די קטן. בהחלט שווה את ההורדה.
ממש אהבתי את המשחק הזה! באמת באתי להוריד את המשחק הזה כדי לעזור להעביר קצת זמן, אבל ממש לא ציפיתי להיות מופתע מזה. אפשרויות הסיפור ממש הדהימו אותי, במיוחד קו הסיפור (הסוף ממש נגע לליבי 😭❤). סגנון האמנות היה חמוד ומאוד נהניתי מכל פרק ופרק. אני כל כך שמח שהמשחק היה בחינם ולא היית צריך לשלם על כל אפשרות בודדת כמו משחקים אחרים. ממליץ לגמרי לשחק במשחק הזה. תודה רבה על עבודתך הקשה! ❤💕
מסך ורוד
אני ממש אוהב את המשחק הזה זה כמו לקרוא מנגה אבל אפילו יותר טוב רק דעתי, ואני פרק 6 וזה לא נהיה משעמם זה אפילו עורר בי סקרנות מה טוב קרה בפרק הבא אבל אני לא אקלקל לך אז אתה יכול ליהנות רק רמז בחר את המילה שאתה רוצה לומר בחוכמה כי המשחק הזה הוא מסובך בסדר צור אנימה של המשחק הזה בבקשה תגיד לי שאני כנראה אצפה בה.🥰🥰🥰🥰
שיחקתי את המשחק כבר... לעזאזל הבנות האלה פרועות. לא היה להם צמרמורת. זה מזכיר לי מספר אגדות יפניות שזה רעיון טוב בפני עצמו. בכל סיפור היה אותי בקצה המושב שלי. אבל זה לא ממש הפתיע אותי כשהילדה עם השיער השחור עמדה מאחורי הכל. לילדה יש כמה שדים רעים. בכנות, איך יכולת לשים את החברים שלך במצבים כאלה!?
כבר התקנת את ה-WebViewer. עדיין לא יכול להתחיל את המשחק.
איך מכבים את המוזיקה? הייתי סקרן לגבי המשחק הזה אבל אני מפחד בקלות
אני שונא את זה
השיחה כל כך ארוכה
7 Hadas Yaron תחרות קולנוע ישראלי - קצרים Competition Israeli Short Films film and ... Jon Bernthal Source: Forum Film, Herzliya Pituach הפקה: פיטר צ'רנין,
בהחלט סיפור מעניין! פרק 1 היה היחיד המפחיד באמת, למרות שפרק 7 כמעט הגיע לסימן הזה. גם אם רוב המשחק לא מפחיד, זה בכלל סיפור טוב ונהניתי לשחק בו. זה גם לא לוקח כל כך הרבה זמן להשלים, וזה היה די מאכזב, אבל לאנטברידג' יש משחקים אחרים באנגלית אז אני נרגש לשחק בהם.
2022-01-03 20:24:13 i quick-read the book around the time it came out on libgen years ago, and remember it as a light and somewhat anti-climatic read.. but
אהבתי את זה ^-^ חבל שהוא היה כל כך קצר שסיימתי אותו תוך יום..... לא יכול לחכות לבא הבא ><
הטסט של אלפא אחד לא יהיה תחת NDA (הסכם סודיות), כך שהקהילה הנהדרת שלנו תוכל לראות את צעדיהם הראשונים של בעולם של Verra. – Steven Sharif.
וואו! איזו אפליקציה מדהימה! אני רגיל לרומנים חזותיים למחשבים או לקונסולות ובדרך כלל מרגיש מאוכזב ממשחקים שנועדו לטלפונים, אבל אני ממליץ על זה! 😁 קו העלילה היה נהדר ומרתק, הפקדים קלים מאוד ואני באמת מוצא את כל הפריסה של האפליקציה קלה לעיניים. תיבות טקסט וגופן גדולים מספיק כדי לקרוא מבלי לפזול ויש איזון טוב בין תמונות. בסך הכל הייתה חוויה נהדרת. אם אתה אוהב משחקים מבוססי עלילה, אני בהחלט אנסה את זה!
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] הרפתקאות ovec
ממש אהבתי את זה! היה בו שילוב של בריאות ואימה שהיה פשוט נהדר. הגרפיקה הייתה טובה, גם הסיפור התחבר יפה בסוף. זה משחק נהדר לשבת ולעבור אותו באמצע הלילה ולהפחיד את הזבל ממך. הדבר היחיד שהייתי מציע לתקן הוא (ספוילרים אני מניח?) במהלך רצפי הדיבור וההודעות... לשלב חלק מהטקסט במקום להפיץ אותו. זה היה סוג של מעצבן. חוץ מזה 10/10.
... www.sakugacity.com/ams/conception-ii-children-of-the-seven-stars.26/ ... www.sakugacity.com/forums/books-comics-graphic-novels.14/
חבילת סרטי ילדים עצומה. HD - אג'נדה
Vol 11 iuuse 27 by Weekly Link - Issuu
אני שונא להגיד אבל זה לא הטיפוס שלי מצטער, זה ממשיך לפגר ואני לא אוהב את זה
בכנות, משחק ממש טוב, המוזיקה, המשחק הקולי (אם כי היה מעט), והאמנות פשוט משתלבים כדי ליצור סיפור מרתק ממש טוב. הייתי צריך לחזור ב-100% כל פרק רק בגלל שהמשחק הזה היה כל כך טוב! (הבונוס הזה היה פינוק) בדרך כלל אני שונא אימה, ולקחתי סיכון עם האפליקציה הזו, אבל אני שמח שעשיתי זאת. ה-OST מדהים. אני בהחלט ממליץ לשחק במשחק הזה
הוא אמר שהוא לא תומך בחומרת הטלפון שלי אבל רק לפני חודש אני יכול לשחק במשחק הזה באותו טלפון שאני עדיין משתמש בו. אנא תקן את זה
אם אבחר לחקור את המקום אז אוכל להמשיך... אני לא יכול להמשיך במשחק
זה משחק נהדר. על היותו חינמי ואפליקציה ניתן לראות שהושקעה בו עבודה רבה. יש הרבה סיפור, יש הרבה אפשרויות לחקור, הסיפור הגיוני והסוף היה מספק עבורי. התרגומים לפעמים קצת לא מובנים, אבל לא בלתי מובנים וזה לא משפיע מאוד על הסיפור. בניגוד להרבה אפליקציות רומן חזותי אחרות, אתה לא צריך לשלם עבור הסוף או לקבל אפשרויות מסוימות, מה שאני מעריך! אם אתה רוצה לקרוא משהו מפחיד, זהו זה!
זו אפליקציה של 5/5. אבל לא הצלחתי לעבור את פרק הפרח הכחול מכיוון שהוא אמר לי לצפות במודעה כדי להמשיך, אבל מעולם לא קיבלתי מודעה לצפייה. למרות שניסיתי פעמים רבות, אף מודעה לא צצה - אז אני לא יכול לסיים את הפרק. הסרתי את האפליקציה עקב בעיה זו למרות שזה היה משחק טוב לפני הבעיה >
זה פשוט פנטסטי!!הורדתי את המשחק הזה רק כדי להעביר את זמן הכיפה אבל התמכרתי ממש מהר...הסיפור פשוט כל כך מדהים ומרגש במיוחד ה-cliffhanger בסוף.אני באמת מקווה שלמשחק הזה יש עוד חלק... יוצרי משחקי עבודה מצוינים