Post by sickpalatalo on Mar 5, 2022 15:09:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više tokena ▞▞▞
▞▞▞ Mother Simulator: Virtual Baby 2022 version ▞▞▞
Najbolja igra do sad❤️
Ova igra je sloj 5
Volim ovu igru, ali radim na grafici i dodacima, ali uglavnom volim ovu igru 🎮
Mother Simulator: Virtual Baby ব্যাজ ibdc
Lijep je 3D platformer, voli mame raditi što im je lijepo🤩, ali kad sam igrao 3,4 dana rekao sam da mi je dosadno pa sam ga deinstalirao, tvoj je izbor 🙄
Mamma simulator Vita familiare Simulazione xryq
Ovo je jako dobro, ali bilo je problema pronaći ključ od dvorane
Jer moraš se vratiti kući i moraš se pobrinuti za dijete i bebu i mnoge stvari koje volim
Sjajno je, ali ne znam gdje je ključ od nekih soba. Također nakon što završite 3 stvari za svoju bebu, to je oglas. Popravite to. To je to. Hvala što ste pročitali ovaj komentar
Samo ću se pozabaviti ovim jer čini se da nitko drugi to ne primjećuje, kada kliknete play day ili nešto u ovom smislu, piše na vrhu ''muški interesi'', smatram da je to vrlo seksistički i nepristojno. Uklonite ovu značajku
Mrzim igru jer se uvijek pojavi reklama zbog koje moj telefon prestane raditi i uvijek prestane kad igram dan, a isto tako dok se reklama igra prestat će onda će trebati mnogo vremena prije nego što završi i svaki dan kada otvorim aplikaciju, samo će biti crna i nekoliko minuta će prestati, nadam se da još uvijek radi
Ovo je super igra, ali dobio sam pitanje "kako da dobijem dvoranu u svojoj kući, a i ja sam na 60. danu?" i mislim da bi trebao napraviti nešto od ovoga da igru učiniš zabavnijom, 1. Ići u kupovinu, 2. Kuhati ručak i večeru za svoju djecu, 3. Šetati ulicom, 4. Odlazak na posao, 5. svoju djecu imati tatu, 6. dodati majci spavaću sobu i dodati starijem djetetu spavaću sobu, 7. Vaše starije dijete kreće u školu, 8. Možete voziti auto, 9. Dodajte veće stražnje dvorište, 10. Napravite ga tako da možete idi na vk molim te.
<3 igra Ja i meh sestra imamo igru i ona je apsolutno obožava, nastavite raditi sjajne igre poput ove, ali jedina stvar nije u redu je količina reklama! glupo je! Molim vas, nemojte mi dopustiti da ga ocijenim jednom, promijenite to ako možete samo brzo
Super igrica!😊😊
Ja sam majstor ove igre! I volim kad je slobodno vrijeme, ali možete li olakšati dobivanje soba? Ali svejedno volim igru
Dobra je igra i sve sam već 87. dana, ali razlog zašto sam joj dao tri zvjezdice je zato što ne mogu pronaći ključ od dvorišta i hodnika, popravite grešku. I CIJELA IGRA SE AŽURIRA NA NIVO 657 OMG - hvala
Ovo je najgora igra koju sam ikad vidio.. mislim da sam je instalirao, ali ima toliko reklama u prvi put da je koristim tako je lijepa, ali koristim je u drugoj, ali ne radi pa ne pokazuje pogrešku ili izlazi zašto ?? Ocjenjujem ga s 1 zvjezdicom jer je tako prilično nije dobar hahah molim te popravi.
To je loša igra za mnoge dodatke i ne daje vam vremena
Stvarno mi se sviđa ova igra, realna je i zabavna moja mama se iznervirala kada je kćer stalno govorila mama mama mama, a moja mama kaže da je baš kao i ja sam na razini 87
mi se svida 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩❤️
Potrebna je vječnost da dobijem sve sobe, možeš li molim te napraviti sve sobe besplatno da mogu raditi više stvari
Ali ja sam pronašao ključ 😭
Egg Wars Pakikipagsapalaran phgm
MENI JE BILA SUPER IGRICA ALI OD JEDNOM MI SE ZABLOKIRILO EKRAN SVAKI DAN SAM ULAZILA U IGRICU I UVJE BIJO ZA BLOKIRAN EKRAN!! NEMOJ TE NIKAD ISTALIRAT OVU IGEICU!!
Ova igra je stvarno super. Ali dobro bi došla neka nadogradnja. Na primjer: muž se zapravo ne kreće puno. A ljubimac baš i ne jede puno. Na kraju, mislim da biste trebali dati neke naznake za ključ od hodnika i ključ od dvorišta. Dakle, ako možete dodati neke tragove za ključeve, to će biti još bolje!
Ova igra je nevjerojatna! Od kada sam igrao, svidjelo mi se! Postoje samo 2 problema ako ih popravite, cijenio bih to broj 1: previše oglasa kada ću završiti dan postoji oglas broj 2: igra se uvijek zamrzne pa popravite to, hvala
Ne instaliraj: Gubitak vremena ekran je zapeo na mjestu i ne mogu ništa učiniti zbog ove igre moj telefon visi nemoj ga instalirati
Volim se jako igrati. Ali ima mnogo oglasa i jako manje vremena za završetak posla, rekao bih i da sve razine u kojima je kupaonica ili dnevni boravak treba otvoriti. Također bih želio podijeliti da ljudi poput oca, majke, kćeri, bebe itd. trebaju biti vidljivi kako bismo mogli završiti igru ili bi u suprotnom vrijeme bilo gotovo. I također bih želio reći da će biti malo vremena da se sve stvari koje beba i baca mogu držati na svojim mjestima
To je dobra igra, ne stvara nikakvu ovisnost. Barem ne za mene, jako sam sretan što ne morate plaćati zaključane sobe. I sviđa mi se koncept koraka.. Itd. Sjajna igra za igranje kad je dosadno, isključite WiFi ako ne želite dodatke. Ali nećete moći otključati pribor za svoj lik majke.
To je stvarno zabavna igra, ali postoji greška kada dajete bebi igračku zadnji korak kaže dajte bebi bočicu i kada se nešto novo dogodi onda vam daje tutorial danima i danima nakon što se prvi put dogodilo. Također bih volio da možete promijeniti spol, ali drugi mudri vole novo ažuriranje i uvijek će vam dati pet zvjezdica
Igra je okej
Ova igra je super zabavna, ali stvar je u tome što kad isključim personalizirane oglase, oglasi se i dalje pojavljuju. Zato sam dobio 4 zvjezdice. Ali sjajna igra!
Ova igra je dobra jer otključavate sobe i izazove i stvarate ovisnost, ali dao sam joj 4 starta jer se morate brinuti o obitelji i ja se brinem o svojoj kćeri i svojoj bebi (ne) i moram se brinuti i o sebi, ali na stranu iz toga mi se sviđa i ova igra bi mogla odgovarati djeci ispod 7 godina, ali ja imam 9, ali u redu je i koristim račun moje mame pa ako pogledate profilnu sliku moje mame, možda mislite da sam stariji od 9 pa da (i ne zovem svoju mama stara). 👍👍👍👍👍👨👩👧👦
Ova igra ima puno reklama i ne možete je igrati
Dobro je, ali ako imate vremena, možete li napraviti ažuriranje kao što je pustite nas van??
Madre Simulator: Bebe Virtual Simulación xwtr
Ova igra je super! Razlog zašto sam mu dao 2 zvjezdice je taj što ne možete pronaći ključeve od dvorišta! Možete li barem dati naslutiti? Znam da puno drugih ljudi ima ovaj problem, pa zar ga ne možete riješiti?
to je dobra i loša igra u isto vrijeme. općenito, igra za igranje. nema previše oglasa ako ste isključili podatke/wifi
OVA IGRA JE TAKO INSIRANTNA, samo su svi dodaci. Kad god nešto uzmem u ruke, pojavi se oglas i bacim ga, još jedan oglas! To je tako neugodno i ja sam ga destabilizirao jer me ljuti zbog svih reklama.