Post by sickpalatalo on Mar 5, 2022 15:24:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Sculptor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Sculptor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk naudas ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Sculptor 2022 version ▞▞▞
Pat nedarbojas. Es turpinu iestrēgt pie instalēšanas procesa, ekrāns sasalst uz kādiem 5%, tad tas netiek ielādēts.
Rediģēt: šī spēle ir lieliska un satriecoša, taču diemžēl šī spēle veikalā ir diezgan p2w 70% un ļoti kavējas. Cilvēki vienmēr sūdzas par "iesaldēt, aizkavēties, avārija un atvienots, es zinu, ka šī ir otrā diena un ballītes komanda tā ir kļūda, vai ne? Vakar es izveidoju komandu ar savu draugu un aicināju viņu man sekot, bet viņš nevar man sekot, alrdy click daudzas reizes sekot līderim (komandai), bet skumji ir vajadzīga rokasgrāmata? Un kvestu dēlis, lūdzu, nemulsiniet spēlētājus, btw paldies. Šī spēle ir lieliska btw ❤️✌🏻
Labi, 1 zvaigzne, jo tā ir arī mana vaina. buy hey, manai aizsardzībai gandrīz katra mobilā spēle apmāca savus spēlētājus noklikšķināt uz sarkanā punkta. Es to saucu par spēles dizainu, un jūs varat teikt, ka pirms noklikšķināšanas jums vajadzēja izlasīt. Bet šī ir mobilā spēle, mēs to spēlējam, atrodoties ceļā, un es nevaru izlasīt visu, kas parādās ik pēc 5 minūtēm. Un tas sarkanais punkts ir ļoti kaitinoši redzēt, un man ir kaut kas jādara lietas labā. Es izlasīju dažas rakstzīmju mijiedarbības ar npc, tāpēc dažreiz tas ir smieklīgi.
Man patika to spēlēt. Es uzskatu, ka tas ir nedaudz neērti, zinot, ka jūs nevarat neko tirgot no citiem spēlētājiem. Būtu daudz labāk, ja tas būtu iespējams kā pūķa ligzda. Pat ja tā vienīgais zelts būtu bijis labāks.
Tas bieži avarē bez iemesla, orientācijas maiņa ir jāuzlabo, jo ekrāns tiek izspiests? Pārslēdzot lietotnes. Nav draudzīgs diviem ekrāniem. Nevaru mainīt kameras skatu, man ir labi ar 3. personas skatu, bet vai mēs varam nedaudz tuvināt? Āzijas serveri ir pārpildīti. Palikšu apkārt, lai redzētu, vai spēle uzlabosies.
Patika grāmatas, ir jauki redzēt to spēlē. Ja jums trūkst dažu lietu, jūs nepalieliniet vispārējās prasmes, piemēram, zobenu. Ir tikai dažas lietas, kas man pietrūka, bet es domāju, ka kaut kas līdzīgs nekad nesasniegtu cerības tikai tāpēc, ka es vēlos daudz
Pirms pieņemat, ka es runāšu par to, cik šausmīga ir šī spēle, es vēlos norādīt, ka es vēlos spēlēt šo spēli, es gribu to izbaudīt. Bet diemžēl katru reizi, kad es spēlēju, nobīde ir briesmīga. Man vajadzīgas piecas minūtes, lai izietu, lai rastu risinājumu. Treniņu pagalmā man nebija nekādu problēmu. Bet tiklīdz iegāju Sarraborgas pilī....es. nevar.nevar.kustēties. atkal es vēlos spēlēt šo spēli, bet es ceru, ka turpmākais atjauninājums palīdzēs man spēlēt šo spēli
Lūdzu, izlabojiet nobīdi. Tas ir ļoti slikti, pat ja es tieku izmests no spēles tikai minūti pēc spēles. Attiecībā uz spēli es nevaru teikt, ka tas ir labs, es arī nevaru teikt, ka tas bija slikts, bet es domāju, ka jums ir jāizmet automātiskā sistēma, tas nav tik jautri, jo jums vienkārši jāizvēlas mērķis un jāļauj tam cīnīties. Nē, tas man neizklausās īsti labi, tomēr spēle sākumā izskatās labi, bet tagad tā vienkārši kļūst aizkavēta, un es saņemu spēku pamest. Pat tho, man ļoti patīk manhwa, joprojām gaidu 4. sezonu
Moonlight Sculptor משחק תפקידים vykr
Spēle ir patīkama, un esmu tai veltījis kādu laiku. Vienīgās problēmas, ar kurām līdz šim esmu saskārusies, ir aizkavēšanās, kad ekrānā ir vairāki lietotāji, un jaunākais atjauninājums liek man atjaunināt spēli, bet es nevaru. Google Play nav ģenerējis atjaunināšanas funkciju, un spēle netiks ielādēta bez atjaunināšanas. Es vēlētos turpināt spēlēt, bet tā ir problēma.
Kad es to lejupielādēju un atveru, tas netiks ielādēts, es pavadu tik daudz laika, lai gaidītu, bet tas sasalst, es mēģināju tik daudz reižu, bet joprojām lēni ielādējas, nevaru pat spēlēt spēli
Būtu devis to 5 zvaigznes, bet tas ir nepieciešams mazliet vairāk draudzīgumu ikdienas / daļēji gadījuma spēlētājiem. Tieši tagad tas apbalvo slīpmašīnas, kas visvairāk sasmalcina (arī kredītkartes). Bet spēle / animācija un sižets gudrs savu 5 zvaigzni. Es ieteiktu cilvēkiem to pārbaudīt. Tā bija tikai mēnesī, kad tas iznāca.
Lieliska spēle, man atgādina vecos labos laikus, kad mēs slīpējām un nemaksājām par ieročiem, bruņām un aksesuāriem. Šķiet, ka visi bieži avarē. Es domāju, ka tas ir jūsu tālrunis, nevis lietotne, mans tālrunis atradās blakus novecojušo tālruņu sarakstam, bet manējais vispār neavar.
Nu, spēle var būt stabilāka nopietni. Daudzas reizes man vienkārši ir aizvērta lietotne spēles laikā pusceļā.. it īpaši, kad es pievienojos noteiktam raidam, spēle man tika aizvērta, līdz brīdim, kad es paspēju atgriezties, raid boss ir miris, sistēma joprojām patērēja 1 ierakstu . Nav naudas.. izšķērdēta ieeja. Es rakstīju par problēmām, ar kurām saskāros, no atbalsta vispār neesmu dzirdējis! Klase, piemēram, mags, ir nepopulāra un grūti spēlējama salīdzinājumā ar tēlnieku klasi, kas ir populārāka, jo tā ir tik vienkārša... Daudzveidības trūkums...
Pls izlabojiet spēli..vienmēr sasmalciniet..kā es varu spēlēt labi, ja atkal sasmalcina un atkal.. ja jūs nevarat salabot .. tad aizvēra to.
Vienkārši sēž bezgalīgā cilpā..
Pirms kāda laika es izlasīju tulkojumu romānam, uz kura pamatā ir šī spēle, un man tas patika. Šī iemesla dēļ es nolēmu izmēģināt šo spēli, un tā ir ļoti uzticīga romānam Patīkama, bet ļoti orientēta uz slīpēšanu
Ļoti P2W, es iztērēju $ 400 spēlē, bet tas tik tikko izraisīja progresu. Vaļi tiek mudināti tērēt 1,6 000 $, lai iegūtu pēdējā labdarības pasākuma balvas. Amatniecība ir brutāla, tās izgatavošanai ir nepieciešami priekšmeti ar zemu krituma līmeni/ārkārtīgi dārgi. Pasākuma balvas ir ļoti mazas un neaizmirstamas. Grind ir apnicīgs mobilajam MMO. Klases ir ļoti nelīdzsvarotas (archer dominē PvP ar lielu pārsvaru). Secinājums: izstrādātāji ir radījuši pārāk daudz RNG funkciju un neērtības, lai mudinātu cilvēkus tērēt naudu.
Pārāk ilgi inicializēt ekrānu. Var paiet 30 minūtes vai vairāk, lai turpinātu atskaņot ekrānu. (Pēc atjaunināšanas 2. darba klases maiņas)
Ja vēlaties to atskaņot, neatskaņojiet to automātiski. Spēle pati par sevi ir emersīva sistēma (pat salīdzinājums ar pc-mmo tagad) Uzdevumi nav pietiekami dažādi, bet atkal tas ir labs mobilajam MMO. Es domāju, ka spēlētājam Moonlight Sculptor vajadzētu būt iespējai pārdot savu tēlnieku izsolē.
Tas vienmēr saka, ka savienojums ir nestabils, bet mans internets ir kārtībā, kas nav kārtībā
Labākā spēle jebkad. Var pilnībā izbaudīt saturu, neiztērējot nevienu centu
Rakstot šo komentāru, es jau pametu spēli, līdzsvars, kuru es vēlos, lai spēle nekad nebūtu parādījies, visa kļūda, kas patiešām kaitinoša, nekad netika atrisināta pat ar piespiedu atkārtotu instalēšanu, izmantojot pēdējo atjauninājumu, un tas, ka esmu vīlies ar pēdējā QnA, ko jūs ievietojāt, bet es dodu jums vēl vienu zvaigzni bcs, esmu ieguvis draugus un izklaidējies ar viņiem, paldies. Btw jums vajadzētu mainīt spēles nosaukumu uz Moonlight Archer, tas ir piemērots ar spēles ikonu moonbow .
Ir slēpts meklējums. atrast un uzvarēt yivee... Es jau to uzvarēju, bet uzdevums nav pabeigts.. tāpēc es atinstalēju spēli. Pārāk daudz problēmu.. pārāk daudz konkurentu, lai nogalinātu yivee, lai gan es pirmo sitienu paņemu yivee un kāds KS, tas joprojām netiek uzskatīts par manu nogalināšanu... Ir pārāk grūti nomedīt vienu kvestu briesmoni šajā spēlē.
Man patika šī spēle, līdz es atklāju kļūdu vienā no slēptajiem uzdevumiem "atrast pazudušo Lučāno". Nevar atrast Luciano nekur žoga iekšpusē (kur sudrablapsa, īve un tūkstošgades lapsa). Pat noskatījos pamācību no YouTube, bet tā tur nebija. Esmu dzirdējis no saviem korejiešu draugiem, ka šai spēlei ir daudz kļūdu. Es nezinu, kad šīs spēles izstrādātājs izlabos šīs kļūdas. Turklāt šī spēle sākotnēji ir izgatavota no Korejas, taču korejiešu valoda arī neeksistē.
Moonlight Sculptor Role Playing zgr
Man nav nekādu problēmu ar spēli, tā ir diezgan laba, man patīk varoņu grafika un dizains, man pārsvarā ir stāstu tips, tāpēc es tikai ceru, ka viņiem ir vairāk sižeta un animācijas, lai arī es vēlētos, lai viņiem būtu Samuraju klase, pāri visam, man patīk, ka šī spēle atgādina leģendāro mēnessgaismas tēlnieku. Labs darbs, pagaidām ielikšu 4 zvaigznes, līdz viņiem būs samuraju klase
Es izbaudīju sevi, līdz saskāros ar ieroču jaunināšanas sistēmu. Tas ir tas pats, kas melnā tuksneša mobilais tālrunis. Ja jums neizdodas, jūsu ieroču līmenis pazeminās. Ienīst šo sistēmu ar aizrautību. Atinstalēta. Ardievu netiks veikta atkārtota lejupielāde. Bez tam es lieliski sapratos ar spēli. Paldies, ka sabojāji!
Man ar to nepietiek grafika nebija interesanta pat manas rakstura prasmes neinteresē vajag vairāk atjaunināt šo spēli varbūt es gaidu citu atjauninājumu un padarīšu to foršu dažreiz šī spēle bija jautra, bet ar grafiku man nepietika
es atklāju, ka tas atpaliek, bet tā varētu būt tikai mana ierīce, bet, kad es pirmo reizi sāku spēli, brālis un māsa dalījās, kad viņi skatījās paziņojumu televizorā. Umm, pastaiga ir cita lieta, skatoties ātro video, kas ceļo pa portālu, kad viņš nokļūst virtuālā gulta, bet es atgriezīšos, ļaujiet tai darīt savu un redzēt, kā tā spēlē mazliet ilgāk, kā arī nav slikta spēles grafika ir patiešām forša un patiešām laba, tā burvīga
Diezgan labi izveidota spēle, bet pēc lvl 90 tā kļūst pārāk rupja un uzdevumu atrašana kļūst ļoti sarežģīta, ja spēlē neieguldāt daudz laika. Arī nākamā zona, kas ir aizmirstā karaļvalsts zona, ir vienkārši neiespējama 90. līmenim, ja vien tajā netērējat naudu. Kopumā ļoti jauka spēle, taču pēc kāda laika to nevar spēlēt bez maksas.
Spēle ir pārsteidzoši aizraujoša. Ko varētu uzlabot: varbūt iespēja mainīt kanālus? Iepriekš, kad serveris tikko startēja, tas nebija tik slikti. Taču nesen pamanīju, ka ikreiz, kad ierodos/atgriežos Serraborgā un Baranā, es noteikti nonākšu Ch.0, kas izraisa spēles lielu nobīdi un galu galā lietotnes avāriju. Nevar mainīt kanālu, pat atkārtoti reģistrējoties vai manuāli pārejot no citas kartes, kas nav Ch.0.
Pati spēle pašlaik ir viena no labākajām MMO 2021. gadā. Tomēr ar laiku tās varētu uzlabot slodzi, un prasmju cilne tālrunī ir pārāk maza, tādēļ tā kļūst lielāka, pretējā gadījumā to ir grūti izmantot manuāli. To sakot, es gaidu vēl dažas klases nekā pašlaik esošās un apakšklases vai attīstītās klases no tām, kas jau ir spēlē. Sekojiet oriģinālajam izejmateriālam, un šī varētu būt brīnišķīga spēle, kas planē caur jumtu.
Sākumā to vienkārši lejupielādēju aiz garlaicības, bet tas ir ļoti labi pārdomāts. Grafika ir laba, jūs pat varat attīstīt savu raksturu atbilstoši savām specifikācijām. Kopumā, ja jums patīk MMOS, piemēram, Toram online, Avabel vai kāds cits, kas jums arī patīk.
Spēle iesākās labi, bet galu galā radās daudz problēmu: - nopietna nobīde, īpaši automātiskajās medībās. - iebūvētā enerģijas taupīšanas opcija ne pārāk labi taupa enerģiju. - Tulkošanas problēmas ar dažiem Quest NPC.
Tā bija laba spēle, taču šķiet, ka izstrādātājs ignorē dažas nopietnas problēmas. Gan es, gan mana sieva spēlējām šo spēli, un mēs pilnībā spēlējām spēli, līdz parādījās ģildes kodēšanas funkcija. Mēs pievienojāmies šim pasākumam, un mums vajadzēja 2 nedēļas, lai saņemtu atlīdzību (kļūdas dēļ). mēs saņēmām balvas, un mums radās vēl viena problēma, kad mēģinājām piešķirt balvas manas ģildes biedriem. Mēs nosūtījām e-pastu uz GM un līdz šim 32 dienas vēlāk. Mēs joprojām nesaņemam balvas. Kopumā tik vīlies.
Godīgi sakot, šī spēle ir labākais veids, kā likt cilvēkiem izmantot viņa smadzenes. un raksturs arī mazs mīļš arī. bet problēma ir tā, ka servera kanāls joprojām nevar apstrādāt spēlētāju daudzumu noteiktā kartē, piemēram, Serraborgas pils pilsētā. tas ir aizkavējies un grūti pārvietojams pat 2 m no sākuma punkta. labāk ātri novērst šo problēmu līdz 6. jūnijam, pretējā gadījumā jūs zaudēsiet pusi vai vairāk no sava spēlētāja, jo drīz tiks atvērta arī spēle Rox. un cenu veikals arī dārgi jums labāk uzmanīgi par to.
Meh. Skaisti skatīties, bet negaidiet aizraujošu spēli. Negaidiet, ka būsiet augstākajā līmenī, arī nemaksājot. Šķiet, ka šī spēle vairāk attiecas uz vaļiem.
Esmu romānu cienītājs un biju ļoti sajūsmā, kad to ieraudzīju, un līdz šim esmu atklājis, ka tas ir diezgan labs.
Pagaidām es piešķiršu tikai 3 zvaigznes, tas ļoti kavējas, padara manu tālruni patiešām karstu, piemēram, es spēlēju GI, kas patērē vairāk grafikas. Kaitina maisu ierobežojums un atkritumu saņemšana monētām. Es saprotu lauksaimniecības preces, bet iegūt nepieciešamo preci pēc 20 minūtēm vai ilgāk par vienu pilienu ir diezgan vienkārši. Es tikai gaidīšu papildu atjauninājumus un optimizāciju, pirms to vēlreiz instalēju. Bet man patīk viņu spēles un stāsta koncepcija.
Es nevērtēju normāli, bet es spēlēju jau dažas nedēļas, un tas ir ļoti jautri. Kopiena ir vēsa, tas ir viegli skarbajiem spēlētājiem un sporādiskiem spēlētājiem. Laba F2P spēle ar pienācīgu tirgu, kas nav pārspīlēts. Es vēlos, lai viņi ieviestu tirdzniecības funkciju vai vismaz izņemtu lietas, kas ievietotas ģildes glabātavā. Kopumā es to raktu
Piešķirs tai 5 zvaigznītes, ja labajā stūrī pievienos uzdevumu grāmatas ikonu, lai man nebūtu jāiedziļinās izvēlnē, lai piekļūtu uzdevuma informācijai. Lūdzu, pievienojiet NPC amatniecības staciju, piemēram, zāģmateriālus utt. pilsētās, lai man nebūtu jādodas uz NPC, lai izgatavotu baļķus??!! Lūdzu, pievienojiet amatniecības/dzīves prasmju informāciju galvenajā izvēlnē, b/c Es nezinu savu pašreizējo makšķerēšanas līmeni. Lūdzu, optimizējiet kustību vadību. Es ietriecos sienās utt. aizkaves ievades dēļ. Spēles klientam nepieciešama optimizācija un QoL. VISPĀR man ļoti patīk jūsu spēle!
Moonlight Sculptor משחק תפקידים vykr
Jautri, taču ne visās sistēmās ir skaidrs, kā lietot.
TMNT: Mutant Madness Jeux de rôles jnzb
Melns ekrāns iestrēdzis, Neatskaņojams, lūdzu, labojiet
Pārsteidzoši, turklāt ar kavēšanos.