Post by sickpalatalo on Mar 5, 2022 15:27:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Squad - Idle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Squad - Idle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Hero Squad - Idle Adventure 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και ήρεμο
Hero Squad - Idle Adventure Рольові oyio
Έχω κατεβάσει αυτό το παιχνίδι πριν από μερικά λεπτά, πραγματικά το απολάμβανα μέχρι στιγμής, ο σχεδιασμός των χαρακτήρων είναι εξαιρετικός και η μουσική είναι πραγματικά χαλαρωτική και τα κινούμενα σχέδια για τους ήρωες είναι εξαιρετικά, μπορείτε να πείτε ότι οι προγραμματιστές καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι
Μέχρι εδώ καλά
Δεν μπορώ καν να κάνω το παιχνίδι να συνδεθώ και να ξεκινήσει.
Πολύ ωραίο παιχνίδι 4 αστέρων γιατί υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να πληρώσετε για τα οποία είναι πραγματικά ενοχλητικά Διαφημίστε το παιχνίδι που δεν σας αξίζουν μόνο 50.000 λήψεις
Η ομάδα υποστήριξης ουσιαστικά δεν ανταποκρίνεται. Το παιχνίδι είναι γεμάτο με σφάλματα που υπήρχαν από την 1η ημέρα. Η αποζημίωση είναι ένα απόλυτο αστείο. Το παιχνίδι είναι το μόνο αξιοπρεπές μέρος του παιχνιδιού
Μόλις ξεκίνησε, αλλά είναι εύκολο στην πλοήγηση και φανταστικά στυλ τέχνης μέχρι στιγμής~
Δεν έχει παιχτεί αρκετά για να αξιολογήσει μια εμπειρία ακόμα
Hero Squad - Idle Adventure Nhập vai ywb
Είναι ένα καλό και γρήγορο παιχνίδι αν δεν έχετε τίποτα να κάνετε
LOVING ITT έχει τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να προστεθούν που πρέπει να εξετάσει ο προγραμματιστής 1:Προσθήκη youtubers 2:Αυτό είναι
Από όλα τα παιχνίδια που έχω εγκαταλείψει αυτό είναι αυτό που σκέφτομαι να δοκιμάσω ξανά. Όχι απλώς ένας γενικός κλώνος, έχει μοναδικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Το παράτησα όμως, οπότε προφανώς δεν ήταν και τόσο καλό.
Αυτό το παιχνίδι θα έδινα πέντε αστέρια λόγω των λεπτομερειών και του ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ Διαδικτύου, σας συνιστώ να παίξετε αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό
Reckless Getaway 2 অ্যাকশন qplh
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο
P2W, υπερβολικά μπερδεμένο
ενοχλητικά σεμινάρια, ένα ξεδιάντροπο promo κριτικής 5 αστέρων, σε μεγάλο βαθμό p2w κ.λπ.
Μου αρέσει πολύ να συλλέγω χαρακτήρες
Πολύ κακό gameplay.
Μέχρι εδώ καλά. Δεν υπάρχουν προβλήματα για αναφορά.
Ωραία, μόλις ξεκίνησε αλλά μου άρεσε μέχρι τώρα.
Ωραίο παιχνίδι, τρέχει ομαλά και δεν είστε υπερβολικά εκπαιδευμένοι, έτσι θα γνωρίσετε το παιχνίδι με τον δικό σας ρυθμό...ΝΑΙ το μόνο που έχω να πω είναι υπέροχο παιχνίδι Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι που παίζω εδώ και μια εβδομάδα νομίζω και είναι υπέροχο χωρίς προβλήματα Λατρεύω τους χαρακτήρες είναι τέλειοι χωρίς κανένα πρόβλημα
Ομορφη
Διασκεδαστικό μέχρι στιγμής
Προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι. Αλλά δεν με αφήνει να μπω. Κάνω κλικ στην έναρξη και μου λέει να ανοίξω τον λογαριασμό μου. Κάνω κλικ στο Google. Και μετά απλά συνεχίζει να επαναλαμβάνει. Δεν μπορώ να ξεπεράσω το κύριο μενού
Κόπτης μπισκότων gacha αλλά διασκεδαστικό. Ωραία τέχνη.
Μόλις ξεκίνησε, αλλά φαίνεται καλό παιχνίδι μέχρι στιγμής
επειδή με αναγκάζετε να βαθμολογήσω το παιχνίδι σας, παίρνετε δύο αστέρια. μέχρι στιγμής είμαι πολύ απογοητευμένος, έχουν περάσει μόνο 5 λεπτά που έχω κερδίσει πέντε επίπεδα και με αναγκάζετε να αναβαθμίσω τους χαρακτήρες που δεν θέλω να καθυστερήσει.
Καλός!
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι και το βρίσκω υπέροχο, εκτός από το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες που το έπαιζα, άνοιγα το παιχνίδι για περίπου ένα δευτερόλεπτο και μετά θα μου έδινε μια μαύρη οθόνη και δεν θα μου επέτρεπε να περάστε από εκεί που θα έπρεπε να είναι η οθόνη εισαγωγής. Περίμενα πάνω από μισή ώρα χωρίς καμία αλλαγή στο παιχνίδι. Θα ήθελα πολύ να διορθωθεί αυτό το ζήτημα, κάτι που θα μου επέτρεπε να αλλάξω την κριτική μου σε μια που πιστεύω ότι αξίζει πραγματικά αυτό το παιχνίδι.
Χαριτωμένος
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό και θα το πω στους φίλους και την οικογένειά μου
Ωραίο παιχνίδι ωραία γραφικά
Δεν θα με αφήσει να συνδεθώ στον λογαριασμό μου Google για να ξεκινήσω το παιχνίδι. Επομένως, δεν μπορώ να σχολιάσω πραγματικά πώς είναι το παιχνίδι.
Καλός
Εντάξει μέχρι εδώ
Το παιχνίδι έχει εξαιρετική ιδέα, αλλά δεν μπόρεσα να συνδεθώ στον λογαριασμό μου εδώ και δύο ημέρες. Απλώς συνεχίζει να κάνει κύκλο στην οθόνη έναρξης του παιχνιδιού. Μου πήρε σχεδόν ολόκληρες μέρες πριν από αυτό το περιστατικό για να μπω τελικά στον λογαριασμό μου. Απογοητευτικό και δεν πρέπει να το ανεχτούμε.
Hero Squad - Idle Adventure Рольові rfaa
Υπέροχο διασκεδαστικό παιχνίδι! Έχω παίξει μόνο 10 λεπτά, αλλά δεν έχω αφήσει 5 αστέρια για τα μπόνους μου
actullay διασκεδαστικό παιχνίδι
Διασκεδαστικό μέχρι στιγμής αλλά ο χρόνος θα δείξει
Hero Squad - Idle Adventure Рольові oyio
Hero Squad - Idle Adventure Παιχνίδια ρόλων xoa
δεν μπορώ να παίξω εκτός αν μέσω wifi και έχω τηλέφωνο 5g
Μου αρέσει η τέχνη, αλλά δεν είχα αρκετό χρόνο για να κρίνω οτιδήποτε άλλο, απλώς ήθελα τη δωρεάν πρόσκληση που έπαιρνα για να το φτιάξω